Vacature tekenaar installatietechniek

“Ben je dan zo handig met een potlood?” of “Je zal wel creatief zijn?” We weten allebei dat je véél meer moet meebrengen als je solliciteert op een vacature voor tekenaar in de installatietechniek. Je bent namelijk niet de hele dag aan het tekenen, maar ook aan het meten en berekenen. Jij bepaalt welke materialen en productonderdelen er nodig zijn, je houdt de dossiers bij én compleet.

Behoor jij tot de besten in je vak? Mooi. Dan voel je je bij JACkLING vast thuis. Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een 8, 9 of 10. Waarom? Omdat het bij ons om jou draait. En dat is geen loze belofte, dat maken wij waar. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. En we kijken met jou naar de toekomst: wil jij in de toekomst opnieuw op zoek naar een vacature voor tekenaar in de installatietechniek? Wil jij je specialiseren? Of wil je misschien wel als zzp’er aan de slag? We stellen samen een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op om je daarbij te helpen.

Kies jij een vacature voor tekenaar in de installatietechniek uit? Dan bieden wij je een baan die bij je leven past. Zo zijn we.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 2 van 2