Vacatures servicemonteur installatietechniek

Zoek jij mooie vacatures als servicemonteur installatietechniek in de storingsdienst of op de onderhoudsafdeling van productie-, installatie- en service-, winkelbedrijven? Dan zit je bij JACkLING goed! Wij geloven we dat werk méér is dan een baan. Bij ons draait alles namelijk om jou. Dat is geen loze belofte, maar bewijzen we elke dag. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. En kijken samen met jou naar de toekomst. Zoek je over een paar jaar weer vacatures voor servicemonteur installatietechniek of wil je iets heel anders gaan doen? Misschien wil je wel zzp’er worden? Samen met jou stellen we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op zodat je aan jouw toekomst kan werken.

Behoor jij tot de besten in je vak? Dan voel je je bij JACkLING vast thuis. We zijn altijd op zoek naar manieren om nóg beter te worden. Niet alleen las het gaat om onze vacatures servicemonteur installatietechniek, maar voor ál onze medewerkers. Dat doet we bijvoorbeeld met Opa JACkLING. Een opa die elke maand onze medewerkers belt en vraagt hoe het werk nog net iets leuker kan. Opa maakt maandelijks een top drie van de wensen van onze medewerkers die we samen oppakken. Zo verbeteren we 36 punten per jaar. Voor jou.

Zoek jij mooie vacatures als servicemonteur installatietechniek? Zoek dan niet verder, maar kijk wat bij jou past en solliciteer!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 9