Installatiemonteur vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar installatiemonteur vacatures? Als installatiemonteur houd je je bezig met de aanleg en onderhoud van diverse installaties. Vaak werk je in dienst van een installatiebedrijf en op locatie bij diverse klanten in de regio. Omdat je met veel verschillende soorten installaties te maken krijgt, zijn je taken heel divers. En uitdagend! Je moet immers kennis hebben van alle soorten installaties en storingen en problemen snel kunnen oplossen.

Zo ben je de ene dag verantwoordelijk voor de aanleg van verwarming in een woonhuis, terwijl je de dag erna waterleidingen aanlegt in een fabriekspand. Bij een volgende klus ben je weer bezig met het onderhoud aan gasleidingen en je dag afsluiten met de inrichting van een badkamer. Vacatures voor installatiemonteurs zijn heel divers.

Installatiemonteur: nauwkeurig werk

Als installatiemonteur moet je heel precies en nauwkeurig kunnen werken. Een kleine afwijking kan al betekenen dat een installatie niet goed werkt of later storing krijgt. Ook is een nette afwerking belangrijk, omdat sommige van je klussen zichtwerk is. Zoals de aanleg van dakgoten en badkamers.

Om alles goed aan te leggen heb je veel kennis nodig van technische systemen, moet je veiligheidsanalyses kunnen maken en technische tekeningen kunnen lezen. Je bepaalt aan de hand van tekeningen waar leidingen komen te liggen en je overlegt met andere vakmensen, zoals timmerlui, over de materialen. Wanneer je je leidingen hebt aangelegd is het moeilijk deze nog aan te passen, vandaar dat het belangrijk is dat je van tevoren alles goed uitgedacht en afgestemd hebt.

Als installatiemonteur kun je op een groot aantal verschillende projecten komen te werken. Het is mogelijk dat je bij nieuwbouw betrokken bent, maar ook renovatieprojecten. Het is daarom belangrijk om flexibel en creatief te zijn, maar wel binnen de verwachtingen te blijven.

Je hoeft je nooit te vervelen als installatiemonteur. Je komt veel in contact met verschillende mensen, past je expertise toe en voorziet partijen van advies. Je drukt je stempel op grote en kleine projecten. Een prachtige uitdaging toch? Waar wacht je nog op, bekijk de installatiemonteur vacatures!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Geen loze beloftes. Wij bieden jou de beste installatiemonteur plekken. Kijk daarom snel bij onze vacatures.

Interesse gewekt? Neem contact op met Rogier, hij is bereikbaar op 06-31968527 of rogier.perk@jackling.nl

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3