Servicemonteur elektrotechniek

Ga direct naar onze vacatures

In de rol van servicemonteur elektrotechniek ben jij er verantwoordelijk voor dat apparatuur (binnen de elektrotechniek) functioneert en blijft functioneren.

Een belangrijk onderdeel van je takenpakket is het verhelpen van storingen. Omdat machines en apparaten vaak complexe constructies zijn, komen storingen helaas regelmatig voor. Het is dus jouw taak als servicemonteur in de elektrotechniek om ervoor te zorgen dat deze storingen verholpen worden. En dus ben je er direct verantwoordelijk voor dat het hele (productie)proces blijft draaien!

Waar kom je te werken als servicemonteur elektrotechniek?

Omdat je als elektrotechnisch servicemonteur je bezighoudt met machines en apparaten binnen de elektrotechniek, ben je vaak op locatie werkzaam. Dit betekent dat je vaak bij klanten over de vloer komt om apparatuur te plaatsen en eventuele problemen met machines te verhelpen. Je bent daarom in deze rol een uithangbord voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Binnen deze rol is het belangrijk dat je veel kennis hebt van elektriciteit en elektromagnetische velden. Dit omdat je te maken krijgt met de aanleg en het onderhoud van elektrische apparatuur, het installeren van (bedrijfs)installaties en communicatieverbindingen. Omdat storingen vaak op de meest vreemde plekken en momenten plaatsvinden, moet je daarbij ook heel ad-hoc kunnen werken.

Daarbij is nauwkeurigheid belangrijk bij een baan als servicemonteur elektrotechniek. Een fout bij de aanleg kan verregaande gevolgen hebben. En omdat tijd geld is, kunnen fouten flinke financiële schade met zich meebrengen. Een baan dus waarin je getest wordt op je kennis én precisie! Ook moet je goed met druk om kunnen gaan en zeer stressbestendig zijn, omdat je vaak op het laatste moment, als de storing al een tijdje aanwezig is, opgeroepen wordt om jouw kennis toe te passen om de storing op te lossen.

Dus zoek jij een baan waarin je jouw kennis van de elektrotechniek kan laten zien, waarbij je zeer nauwkeurig dient te werken én veel in contact komt met verschillende mensen? Dan is een rol als servicemonteur elektrotechniek vast iets voor jou!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat proberen we elke dag waar te maken. Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten: wij maken het waar. Kijk hieronder naar onze servicemonteur elektrotechniek vacatures, of stuur ons een open sollicitatie.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 59