Vacatures tekenaar elektrotechniek

De wereld is niet plat! Jij maakt twee- en driedimensionale werktekeningen en detailtekeningen van elektrotechnische installatieonderdelen. Behoor je tot de besten in je vakgebied? Dan voel je je bij ons vast thuis. Wij gaan voor de beste vacatures voor tekenaar in de elektrotechniek. En dat is méér dan het koppelen van jou aan een baan.

Wij gaan voor de beste match. En dat betekent voor iedereen iets anders. Voor de één is dat een baan met doorgroeimogelijkheden, een goed salaris of een leuke club collega’s. Voor een ander betekent dat de zekerheid van een vast contract of de mogelijkheid om in de toekomst als ZZP’er aan de slag te gaan. Bij ons draait het om jou, dus welke van deze punten jij ook belangrijk vindt: wij hebben er de baan bij. Bovendien stellen we samen met jou een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op. Misschien zoek je in de toekomst andere vacatures voor tekenaar elektrotechniek, wil jij je juist specialiseren of als zzp’er aan de slag. We zullen met je mee veranderen zodat werk ook in de toekomst bij jou past.

Dat onze aanpak werkt bewijzen onze medewerkers van wie meer dan 90 procent ons beoordeeld met 8, 9 of 10. Wil jij je aansluiten? Bekijk dan de vacatures voor tekenaar elektrotechniek, dan bieden wij je een baan die bij je leven past. Zo zijn we.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 6