Urenportals: Klant | Medewerker
tekenaar elektrotechniek vacatures

Tekenaar elektrotechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

3D tekenaar SolidWorks Zeist

Ben je sterk in het ontwerpen in 3D? We zoeken een 3D tekenaar SolidWorks die machines en apparaten wil ontwerpen in een gezellig team van engineers! Voor onze klanten bedenk jij als 3D tekenaar SolidWorks oplossingen. Je maakt ze blij en overtreft ze met jouw kennis en out-of de box denken. Na het gesprek met de klant, ga je brainstormen en bedenk je het idee voor een goede oplossing. Al jouw tekenkunsten laat je los in SolidWorks. Jij maakt hierin de werktekeningen en stuklijsten in 3D Visuals en Exploded views. Jij staat aan het begin van onze ontwerpen zoals voor de grote machines en apparaten die in de industrie worden gebruikt. Als 3D-tekenaar SolidWorks geniet je veel vrijheid. Immers weet jij het beste hoe je het werk gaat doen voor de beste kwaliteit. Technisch hoogstaande projecten en een team van gezellige, maar hardwerkende engineers is wat we je beloven. Is deze functie wat jij wil of heb je vragen? Neem contact met op of solliciteer direct!

Lees meer
Zeist
€2.800,00 – €3.600,00
Fulltime

Constructie Tekenaar Jachtbouw Tiel

Als constructie tekenaar ben je graag aan het ontwerpen in 3D- en 2D-CAD programma’s en ben jij in staat om vanuit een 3D tekeningenpakket 2D tekeningen te vervaardigen voor productie. Hoe gaaf is het om dit te doen voor de luxe jachtbouw! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze tekenkamer te versterken. Als het casco van een schip is opgeleverd, is het jouw taak om met je collega’s bezig te zijn met het tekenen van het complete schip op detailniveau. Denk dan aan (automatische) deuren, luiken en mechanische toegang. Maar ook alle relingen, technische ruimtes en alle bijzondere eisen van de eindklant. Gedurende de gehele bouw varieert het tekenwerk en ook jouw ruimtelijk inzicht wordt uitgedaagd. Jij bent bijvoorbeeld degene die in een beperkte ruimte diverse leidingen tekent zodat het allemaal precies past en werkt. Verder denk je als vormgever ook mee over de constructieve draagkracht en of jouw ontwerpen wel haalbaar zijn om uit te voeren. Ben je nieuwsgierig naar het hele plaatje? Solliciteer nu via de knop of laat je eerst verder informeren door Maarten (06-25655536).

Lees meer
Tiel
€3.200,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider/Tekenaar in Arnhem

Kun jij goed zelfstandig werken en heb jij ervaring in staal of aluminium? Wil je bij toffe grote klanten je kennis en enthousiasme delen? En niet heel onbelangrijk; wil je tussen € 40.000 en €50.000 op jaarbasis verdienen? Lees dan lekker verder? Als Werkvoorbereider/Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van projecten die aan je toegewezen worden. Zowel kleine als grote projecten, afhankelijk van de typen klanten. Je bent nauw in contact en in overleg met de werkvoorbereiding van de klant, hieruit werk je samen met je team naar een definitief ontwerp, van het project toe. Ook een bezoek aan de klanten is hierbij een onderdeel van je functie, klinkt tof toch?

Lees meer
Arnhem
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde Veenendaal

Ben je lekker aan het werk als technisch tekenaar, tekenaar-werkvoorbereider of productontwerper? Zoek je een vervolgstap met meer verantwoordelijkheid en wil je graag (verder) in de techniek werken? Dan is de functie constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde het doorlezen waard. Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde heb je een aantal taken; – Ontwerpen van constructies en machines waarbij je rekening houdt met geldende NEN en ISO normen – Constructies, motoren en machinedelen doorrekenen zodat ze veilig, betrouwbaar zijn en optimaal hun functie uitvoeren – Jouw collega-tekenaars en werkvoorbereiders controleren en bijsturen waar nodig – Heel af en toe tijd maken voor een geintje en een lolletje 😉 Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde kom je te werken in een omgeving waarin iedereen gefocust en met passie voor het vak complexe machines en complete productielijnen ontwerpt. Wanneer je een bedrijf zoekt om door te groeien naar lead engineer of projectleider dan heb je in deze vacature een streepje voor. Wat is een reden om te wachten met solliciteren? Laat je verder informeren door Maarten (06-25655536) of plan direct een kennismaking in!

Lees meer
Veenendaal
€4.100,00 – €5.100,00
Fulltime

Tekla Structures tekenaar Culemborg

Ben jij een Tekla Structures tekenaar met een passie voor technisch tekenen en constructies? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als Tekla Structures tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde technische tekeningen voor diverse constructies. Je hebt een uitstekend begrip van Tekla Structures en kunt moeiteloos complexe ontwerpen omzetten naar nauwkeurige tekeningen. Je werkt voornamelijk aan projecten in de bouw- en staalindustrie, waarbij je samenwerkt met een team van ervaren professionals. In jouw rol als Tekla Structures tekenaar krijg je de kans om jouw expertise verder te ontwikkelen en jezelf te specialiseren in dit vakgebied. Je zult werken aan uitdagende projecten en hebt de mogelijkheid om jouw creativiteit en technische kennis te benutten. Wil jij ons team komen versterken en jouw tekenvaardigheden naar lieve lust in te zetten? Solliciteer dan snel via de knop of bel met Maarten via 06-25655536!

Lees meer
Culemborg
€3.200,00 – €4.500,00
Fulltime

Ervaren Tekenaar toegangstechniek – Aalsmeer

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het in concept ontwerpen en engineeren van klantspecifieke geautomatiseerde deuren, serres en glaspuien welke worden toegpast in villa’s, kantoorgebouwen en in de jachtbouw. Je werkzaamheden beperken zich niet tot tekenen, maar ook het beheer van tekeningen, het controleren en aanpassen van bestaand materiaal en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Je maakt krachtberekeningen en maakt ook bibliotheken aan in het tekenprogramma. Het gave bij ons is dat je jouw werk in onze werkplaats tot leven ziet komen. Afwisseling is het sleutelwoord. Ben jij creatief, oplossingsgericht, kun je secuur werken en ben jij in staat om van een 3D tekening (render) een 2D werktekening te maken? Dan kom ik graag met jou in contact

Lees meer
Aalsmeer
€2.800,00 – €3.750,00
Fulltime

Werkvoorbereider/Tekenaar in Oosterbeek

Kun jij goed zelfstandig werken en heb jij ervarig in staal of aluminium? Als Werkvoorbereider/Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van projecten die aan je toegewezen worden. Zowel kleine als grote projecten, afhankelijk van de typen klanten. Je bent nauw in contact en in overleg met de werkvoorbereiding van de klant, hieruit werk je naar een definitief ontwerp van het project toe. Ook een bezoek aan de klanten is hierbij een onderdeel van je functie, klinkt tof toch?

Lees meer
Oosterbeek
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Tekenaar Constructeur verpakkingsmachines Wageningen

Als tekenaar-constructeur verpakkingsmachines bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het mechanische gedeelte van de engineering van de machine. Je tekent in SolidWorks en AutoCAD en werkt nauw samen met verschillende technische disciplines. Het ontwerpen van een nieuwe verpakkingslijn voor een klant in de foodindustrie is een voorbeeld van een project. Hierbij zet je al je expertise in om de klantwensen te vertalen naar een 3D tekeningenpakket en een tekeningenpakket voor de werkvoorbereiding en de werkplaats. Je begint het project met het analyseren van de wensen van de klant. Hierbij is het belangrijk dat je begrijpt wat de klant wil bereiken met de verpakkingslijn en dat je rekening houdt met de geldende wet- en regelgeving. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen van de verpakkingslijn in SolidWorks en AutoCAD. Hierbij houd je rekening met zaken als efficiency, ergonomie en veiligheid. Na het ontwerpen van de verpakkingslijn voer je verschillende sterkteberekeningen uit om te zorgen dat de machine veilig en stabiel is. Als dit allemaal in orde is maak je een tekeningenpakket voor de werkvoorbereiding en de werkplaats. Hierbij zorg je ervoor dat alle benodigde materialen en onderdelen op tijd worden besteld zodat de productie van de verpakkingslijn soepel verloopt. Als de verpakkingslijn is gebouwd ben jij degene die zorgt dat alles naar volle tevredenheid van de klant wordt opgeleverd. Je voert een laatste controle uit en gaat samen met de klant de verpakkingslijn testen. Als alles goed werkt en de klant tevreden is kan jij als tekenaar-constructeur trots terugkijken op een geslaagd project! Past dit bij je en zoek je een volgende stap in je carrière? Solliciteer direct of bel met Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Wageningen
€3.600,00 – €4.500,00
Fulltime

Tekenaar WTB IJmuiden

Waar mag ik tekenen? Laten dat je laatste woorden zijn, voordat je een contract tekent bij JACkLING engineering. Voordat het zover is maken we eerst kennis; even bellen en daarna een kop koffie op kantoor. Vervolgens spreken we mogelijke opdrachten door en bepalen samen het uit te voeren project; dit project sluit aan bij jouw wensen en biedt kansen om je te ontwikkelen als tekenaar WTB. Als we een tof project hebben maken we kennis met het team en maken we afspraken: wanneer gaan we starten, hoelang duurt de opdracht en wat wordt er van ons (en van jou!) verwacht? Als alles klopt nemen we de opdracht aan en gaan we samen aan de slag, voordat je start kom je bij ons op kantoor voor het eerste feestje (en om het contract te tekenen). En na dat we het contract samen hebben doorgenomen kijk je naar je contract en spreek je de woorden… Waar mag ik tekenen?

Lees meer
Ijmuiden
€2.800,00 – €3.400,00
Fulltime