Tekenaar elektrotechniek

Ga direct naar onze vacatures

Als tekenaar elektrotechniek ben je betrokken bij de voorbereidende fase van een project. Je werkt dus vaak samen met werkvoorbereiders, projectleiders, adviesbureaus, beheerders en ontwikkelaars. Je kan komen te werken voor een bedrijfsbureau, tekenkamer bij bijvoorbeeld een architectenbureau, bedrijven die werken met technische onderdelen en ingenieursbureaus.

Wat is belangrijk als tekenaar elektrotechniek?

Je moet als tekenaar elektrotechniek zeer precies kunnen werken en zeer nauwkeurig zijn. Een klein foutje kan immers al verstrekkende gevolgen hebben. Daarbij ondersteun en adviseer je ook architecten en ontwerpers waar nodig. Soms zijn er details bedacht die niet uitvoerbaar zijn, dan is het jouw taak dit tijdig aan te geven en alternatieven aan te dragen.

Vervolgens maak je een tekening van de aan te leggen elektrotechnische systemen en apparaten en lever je een overzicht van de te gebruiken materialen. Je kunt ook een opdracht krijgen om bestaande tekeningen te verbeteren en aan te passen.

Als je tekening goed is en goedgekeurd wordt ondersteun je tijdens het productie- en installatieproces en optimaliseer je waar nodig.

Ben je betrokken bij het hele proces?

Zo ben je uiteindelijk betrokken bij het hele proces, waarbij je veel contact hebt met verschillende partijen. Je moet nauwkeurig, creatief zijn en goed onder druk kunnen werken. Als je dit allemaal kunt, dan is een rol als elektrotechnisch tekenaar dé uitdaging voor jou!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! We vinden het ontwikkelen van jouw talent ook heel belangrijk. Welke stap je ook wil zetten, naar tekenaar elektrotechniek en daarna.  Kijk dan eens wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij willen vooral dat jij blij wordt van je werk. Kijk naar de vacatures voor tekenaar elektrotechniek hieronder of doe een open sollicitatie. Want voor goede mensen hebben we altijd plek.

Je mag me natuurlijk ook bellen of mailen, dan ga ik voor je op zoek! 06-15294957 Of dennis.versnel@jackling.nl

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 24