Tekenaar elektrotechniek

Ga direct naar onze vacatures

Als tekenaar elektrotechniek ben je betrokken bij de voorbereidende fase van een project. Je werkt dus vaak samen met werkvoorbereiders, projectleiders, adviesbureaus, beheerders en ontwikkelaars. Je kan komen te werken voor een bedrijfsbureau, tekenkamer bij bijvoorbeeld een architectenbureau, bedrijven die werken met technische onderdelen en ingenieursbureaus.

Je dient in de rol van tekenaar elektrotechniek zeer precies te werken en zeer nauwkeurig te zijn. Een klein foutje kan immers als verstrekkende gevolgen hebben. Daarbij ondersteun en adviseer je ook architecten en ontwerpers waar nodig. Soms zijn er details bedacht die niet uitvoerbaar zijn, dan is het jouw taak dit tijdig aan te geven en alternatieven aan te dragen.

Vervolgens maak je een tekening van de aan te leggen elektrotechnische systemen en apparaten en lever je een overzicht van de te gebruiken materialen. Je kunt ook een opdracht krijgen om bestaande tekeningen te verbeteren en aan te passen.

Als je tekening goed is en goedgekeurd wordt ondersteun je tijdens het productie- en installatieproces en optimaliseer je waar nodig.

Zo ben je uiteindelijk betrokken bij het hele proces, waarbij je veel contact hebt met verschillende partijen. Je moet nauwkeurig, creatief zijn en goed onder druk kunnen werken. Als je dit allemaal kunt, dan is een rol als elektrotechnisch tekenaar dé uitdaging voor jou!

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, naar tekenaar elektrotechniek en daarna: wij zoeken altijd de vacature die bij jou past!

Wij willen vooral dat jij blij wordt van je werk. Kijk naar de vacatures voor tekenaar elektrotechniek hieronder of doe een open sollicitatie. Want voor goede mensen hebben we altijd plek.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 7