Projectleider elektrotechniek vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Wil jij werken als projectleider / projectmanager elektrotechniek? Klik dan hierboven om de projectleider elektrotechniek vacatures te zien.

Als projectleider elektrotechniek heb je veel verantwoordelijkheden en kom je voor complexe elektrotechnische uitdagingen te staan. Met jouw kennis, ervaring en doorzettingsvermogen los je die op. Daarnaast ben je als persoon sociaal ingesteld en goed in communiceren. Hieronder lees je meer over de verantwoordelijkhedien en waar je komt te werken.

Wat zijn je verantwoordelijkheden als projectleider / projectmanager elektrotechniek?

Als projectleider elektrotechniek draag je de verantwoordelijkheid voor het hele proces tijdens een project op het gebied van elektrotechniek. Een verantwoordelijke baan, waarbij je bij elk onderdeel van een project betrokken bent. Je taak begint bij de offerte en eindigt met de oplevering van een elektrotechnische installatie.

Een projectleider elektrotechniek is verantwoordelijk voor het ontwerp van een installatie, het opstellen van een begroting en de aansturing van het projectteam. Zodra het proces verder gaat op de werkvloer ben je ook verantwoordelijk voor de planning van medewerkers, draag je verantwoording voor het aanwezig zijn van voldoende gereedschappen en machines en tijdig leveren van materialen. Daarbij ben je ook contactpersoon voor opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Maar dat is nog niet alles. Ook draag je als projectleider elektrotechniek zorg over het budget, kosten, tijdige uitvoering en, heel belangrijk, de kwaliteit van het geleverde werk.

Door deze verantwoordelijkheden ga je natuurlijk ook een goed salaris verdienen. Het gemiddelde salaris van een projectleider elektrotechniek is  4220 euro per maand. 

Waar kom je te werken als projectleider / projectmanager elektrotechniek?

In de functie van projecteleider / projectmanager elektrotechniek kun je komen te werken bij een groot aantal opdrachtgevers en op een groot aantal locaties. Vaak wordt je ingeschakeld door bedrijven die elektrotechnische installaties geplaatst willen hebben. Dit kan zijn bij nieuwbouwprojecten, maar ook binnen bestaande constructies en installaties.

Als projectleider binnen de elektrotechniek dien je een grote vakkennis te hebben, sociaal te zijn en goed kunnen communiceren met een groot aantal partijen. Je bent stressbestendig en kunt goed tegen druk. Daarbij moet je ook creatief zijn, oplossingsgericht zijn en goed kunnen onderhandelen met leveranciers (je bent immers verantwoordelijk voor het budget!). Je moet oog hebben voor kwaliteit, planning en budget. Soms moet je het spel hard kunnen spelen en op een ander moment moet je je goed in kunnen leven in problemen van bijvoorbeeld onderaannemers. Al deze facetten komen terug in onze projectleider elektrotechniek vacatures!

Vacature projectleider / projectmanager elektrotechniek

Herken jij jezelf in deze eigenschappen en competenties? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar het maximale gevraagd wordt van jouw kwaliteiten? Dan is een vacature projectleider elektrotechniek zeker wat voor jou!

Mocht je een andere baan binnen de elektrotechniek zoeken, klik dan hier om de andere elektortechniek vacatures te bekijken. Ben je meer een projectleider installatietechniek? Bekijk dan de projectleider installatietechniek vacatures!

 

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 8