Projectleider elektrotechniek vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Wil jij werken als projectleider elektrotechniek? Klik dan hierboven om de projectleider elektrotechniek vacatures te zien.

Als projectleider elektrotechniek heb je veel verantwoordelijkheden en kom je voor complexe elektrotechnische uitdagingen te staan. Met jouw kennis, ervaring en doorzettingsvermogen los je die op. Daarnaast ben je als persoon sociaal ingesteld en goed in communiceren. 

Wat zijn je verantwoordelijkheden als projectleider elektrotechniek?

Als projectleider elektrotechniek draag je de verantwoordelijkheid voor het hele proces tijdens een project op het gebied van elektrotechniek. Een verantwoordelijke baan, waarbij je bij elk onderdeel van een project betrokken bent. Je taak begint bij de offerte en eindigt met de oplevering van een elektrotechnische installatie.

Een projectleider elektrotechniek is verantwoordelijk voor het ontwerp van een installatie, het opstellen van een begroting en de aansturing van het projectteam. Zodra het proces verder gaat op de werkvloer ben je ook verantwoordelijk voor de planning van medewerkers, draag je verantwoording voor het aanwezig zijn van voldoende gereedschappen en machines en tijdig leveren van materialen. Daarbij ben je ook contactpersoon voor opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Maar dat is nog niet alles. Ook draag je als projectleider elektrotechniek zorg over het budget, kosten, tijdige uitvoering en, heel belangrijk, de kwaliteit van het geleverde werk.

Salaris projectleider elektrotechniek

Nu je de verantwoordelijkheden van een projectleider elektrotechniek weet, is het interessant om te weten: wat verdient een projectleider elektrotechniek? Een projectleider elektrotechniek verdient gemiddeld 4340 euro bruto per maand, waarbij de salarisrange ligt tussen 3690 euro  en 4995 euro bruto per maand. Als je als junior projectleider elektrotechniek begint verdien je ongeveer gemiddeld 4305 euro bruto per maand. Het loon van een senior projectleider elektrotechniek (meer dan 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie) ligt gemiddeld rond de 4435 euro bruto per maand. 

Waar kom je te werken als projectleider elektrotechniek?

In de functie van projecteleider / projectmanager elektrotechniek kun je komen te werken bij een groot aantal opdrachtgevers en op een groot aantal locaties. Vaak wordt je ingeschakeld door bedrijven die elektrotechnische installaties geplaatst willen hebben. Dit kan zijn bij nieuwbouwprojecten, maar ook binnen bestaande constructies en installaties.

Als projectleider binnen de elektrotechniek dien je een grote vakkennis te hebben, sociaal te zijn en goed kunnen communiceren met een groot aantal partijen. Je bent stressbestendig en kunt goed tegen druk. Daarbij moet je ook creatief zijn, oplossingsgericht zijn en goed kunnen onderhandelen met leveranciers (je bent immers verantwoordelijk voor het budget!). Je moet oog hebben voor kwaliteit, planning en budget. Soms moet je het spel hard kunnen spelen en op een ander moment moet je je goed in kunnen leven in problemen van bijvoorbeeld onderaannemers. Al deze facetten komen terug in onze projectleider elektrotechniek vacatures!

Vacatures projectleider elektrotechniek

Herken jij jezelf als projectleider elektrotechniek in deze eigenschappen en competenties? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar het maximale gevraagd wordt van jouw kwaliteiten? Dan is een vacature projectleider elektrotechniek zeker wat voor jou!

Mocht je een andere baan binnen de elektrotechniek zoeken, klik dan hier om de andere elektortechniek vacatures te bekijken.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 7