Werkvoorbereider elektrotechniek

Ga direct naar onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider in de elektrotechniek waarbij je je organisatorische kwaliteiten goed kunt laten zien? Dan is deze technisch uitdagende functie wat voor jou. Klik op de button om onze werkvoorbereider elektrotechniek vacatures te bekijken!

Wat doet een werkvoorbereider elektrotechnek?

In deze rol ga je je bezig houden met de elektrotechnische kanten van een project. Je bent hierbij van begin tot eind betrokken. De naam zegt het eigenlijk al: je bereidt het werk voor, zodat een project op een goede manier kan starten. Het zorgdragen voor de planning is daarom een van de belangrijkste taken binnen deze banen.

Je hebt als werkvoorbereider elektrotechniek een zeer breed takenpakket, waarbij je zowel onderdeel van het project bent als aanspreekpunt. Je dient dus communicatief sterk te zijn, omdat elke betrokkene bij jou kan komen met problemen en tegenslag.

Waar kom je te werken als werkvoorbereider elektrotechniek?

Als werkvoorbereider elektrotechniek kom je te werken op een bouwplaats. Maar voordat er met een bouw begonnen kan worden, moet er op kantoor al een hoop geregeld worden. In deze rol is het voortraject van een bouw het meest belangrijk. In aanloop naar een project zorg jij ervoor dat personeelsplanning, materiaalinkoop en machineplanning in orde zijn en binnen het budget blijven. Je houdt je in deze rol bezig met de elektrotechnische onderdelen van een bouwproject.

Je start je werkzaamheden dus vaak op kantoor (afhankelijk van je werkgever) en verhuist daarna naar het bouwterrein, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Je stuurt uitvoerders aan en bent een aanspreekpunt voor vakmensen en opdrachtgevers. Daarbij onderhoud je contact met leveranciers, controleer je tekeningen van onderaannemers, bewaakt de kosten en voortgang op de bouwplaats en legt verantwoording af aan je directie en opdrachtgevers.

Een hele verantwoordelijke baan dus waarbij je sterk in je schoenen moet staan. Wanneer er zich problemen voordoen of er onverwachte situaties plaatsvinden, dien jij snel te schakelen, beslissingen te nemen en creatief te zijn. Je moet goed kunnen communiceren en goed duidelijk kunnen maken waarom je bepaalde beslissingen neemt. Daarbij moet je ook veel technische kennis bezitten, kosten in kunnen schatten én onder controle kunnen houden en ook nog eens zeer flexibel zijn. Een prachtige uitdaging toch? Als dit jou wat lijkt en je al deze eigenschappen bezit, dan is een rol als werkvoorbereider in de elektrotechniek zeker wat voor jou.

Wat verdient een werkvoorbereider elektrotechniek?

Een werkoorbereider elektrotechniek verdient gemiddeld 3295 euro bruto per maand. De salarisrange varieert van gemiddeld 2805 euro tot en met 3790 euro per maand. Als je als werkvoorbereider elektrotechniek gedetacheerd wordt verdien je het meest. Je verdient dan gemiddeld 3480 euro gemiddeld bruto per maand. Wil je liever een vast contract? Dan verdien je gemiddeld 3295 euro bruto per maand.

Werkvoorbereider elektrotechniek vacatures

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, van kantoor tot fabriek, in loondienst of als zzp’er. Solliciteer nu op de functie werkvoorbereider elektrotechniek en bekijk onze werkoorbereider elektrotechniek vacatures! Twijfel je toch? Bekijk dan of onze werkvoorbereider WTB- en werkvoorbereider installatietechniek vacatures wat voor je zijn!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 33