Vacatures werkvoorbereider elektrotechniek

Planningen maken, werktekeningen controleren en communiceren met betrokken partijen. Dat klinkt misschien als de zoveelste vacatures voor werkvoorbereider in de elektrotechniek. Maar werk bestaat nooit alleen uit de taken die je uitvoert: ook je werkgever, collega’s, arbeidsvoorwaarden en de sfeer spelen een belangrijke rol. Dat is precies waarmee JACkLING jou van de beste baan kan voorzien.

Bij ons draait alles namelijk om jou. Dat is geen loze belofte, dat maken we waar. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. Daarnaast maken we samen met jou een Persoonlijk Ontwikkelingsplan zodat jij jezelf blijft ontwikkelen. We veranderen met je mee, welke stap je ook wilt zetten. Van kantoor tot fabriek, van leeftijd tot levensstijl. Zelfs als je besluit zzp’er te worden, denken we graag met je mee.

Dus: maak jij projectplanningen, controleer je de werktekeningen van onderaannemers, regel jij de inkoop van materialen en materieel en houdt je de voortgang en de kosten in de gaten? Dan hebben wij de beste vacatures voor werkvoorbereider in de elektrotechniek voor jou!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 19