Elektromonteur vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij monteur en houd je ervan je handen uit de mouwen te steken? En ben je gek op elektrotechniek in het bijzonder? Dan is een baan als elektromonteur waarschijnlijk iets voor jou! Bekijk onze elektromonteur vacatures en klik op de button!

Werkzaamheden elektromonteur

In deze functie houd je je bezig met alle werkzaamheden die te maken hebben met elektra. Voorbeelden hierbij zijn de aanleg van elektra, het onderhoud van elektrische apparatuur en bedrading en het oplossen van storingen.

Als elektromonteur (of elektricien, monteur elektrotechnische installaties of monteur elektrotechniek) ben je gespecialiseerd in de installatie, onderhoud, reparatie en het testen van een groot aantal elektrotechnische systemen en installaties (of onderdelen hiervan). Je hebt je gespecialiseerd in onder meer data-, kracht- en lichtinstallaties. 

Je kunt in deze functie voor een groot aantal klanten werkzaam zijn, omdat je veel specialisaties onder de knie hebt. Zo word je ingezet bij de installatie van een brandmeldsysteem in een bedrijfshal, maar ook om de lichtinstallaties binnen een woonhuis verzorgen. Een dag in het leven van een elektromonteur is dus nooit hetzelfde!

Wat moet je kunnen als elektromonteur?

Zoals hierboven gezegd houd je je als elektromonteur bezig met de installatie, het testen en onderhouden van elektrische systemen en installaties. Het is belangrijk als elektromonteur dat je je houdt aan de wettelijke eisen en voorschriften op het gebied van arbo, kwaliteit en veiligheid. Een VCA-certificaat is daarom ook noodzakelijk!

Als elektricien ben je vaak werkzaam voor een installatiebedrijf, een bedrijf binnen de elektrotechniek of voor een bouwbedrijf. In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken, veel technisch inzicht hebben, klantgericht zijn en zeer nauwkeurig werken. Daarbij moet je ook zeer flexibel, creatief en oplossingsgericht zijn. Je komt immers vaak onverwachte situaties tegen, die je goed moet afronden.

Maar je moet ook goed samen kunnen werken. Je werkt tijdens projecten vaak samen met andere installateurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en aannemers, om een klus tot een goed einde te brengen.

Omdat de installaties die je aanlegt vaak brandgevoelig zijn is het belangrijk dat je goed let op de veiligheid. Een foutje kan betekenen dat een installatie kapot gaat of brand veroorzaakt. Daarom moet je goed op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen en deze ook precies doorvoeren. Een goede elektromonteur staat voor zijn werk en is er trots op dat alles binnen budget maar vooral binnen de veiligheidsvoorschriften gebeurt.

Herken jij je in bovenstaande eigenschappen en wil jij graag aan het werk in een werkomgeving waar het maximale gevraagd wordt van je kennis en kwaliteiten? Dan is een functie als elektromonteur zeker wat voor jou! Nieuwsgierig? Bekijk dan onze elektromonteur vacatures!

Elektromonteur vacatures

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar dankzij ons Talent Ontwikkelingsplan en OPA (Ongelooflijk Persoonlijke Aandacht). Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Welke stap je ook wil zetten, als elektromonteur of toch iets anders!  Kijk dan eens wat wij voor jou kunnen betekenen!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 27