Sorry dat we zo medewerkersgericht zijn.

Sorry klant, Maar bij JACkLING zetten we specialisten en vakmensen net even anders in. Bij ons staat namelijk niet de opdrachtgever, maar de medewerker centraal.

We geloven in aandacht voor onze medewerkers. We luisteren naar hun wensen en begeleiden ze in hun carrière, ontwikkeling en groei. Door evaluatie, advies en persoonlijke begeleiding halen we het beste in ze naar boven. Gezamenlijk kiezen we een pad en de bijbehorende projecten.

En weet je? Dat pakt voor iedereen fantastisch uit. 

Want medewerkers die het werk leuk vinden, zijn gemotiveerder, werken harder en werken beter.

Het werk bij de personen
Dus ja, onze sorry is een beetje betrekkelijk. Want juist door het werk bij de persoon te zoeken, in plaats van de persoon bij het werk, zijn onze medewerkers ook bij jou precies op de juiste plek. En gaan ze graag de geboden uitdaging aan.

Onze techneuten hebben: 

  • Mbo- of hbo-niveau
  • Inhoudelijke vakkennis
  • Een professionele werkhouding en uitstraling
  • Persoonlijke begeleiding en advies van onze kant
  • Zin in de uitdaging

Toegewijd aan onze vakgebieden
De elektrotechniek, installatietechniek, metaal en machinebouw: het zijn vakgebieden die we kunnen dromen. We kennen de ontwikkelingen, de vraagstukken en de veranderende markt, en de behoefte aan flexibiliteit. Niet voor niets was JACkLING engineering van oorsprong een ingenieursbureau, en zijn we nu sterk in het projectmatig inzetten van de beste techneuten in de markt.

Vaste projectmanager
Bij JACkLING heb je direct contact met een vaste projectmanager. Die begeleidt de projecten en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Door onze goede samenwerking met hogere scholen en kwalitatieve technische opleiders bieden we bovendien volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. Altijd in samenspraak met jou, de klant.

De betrouwbaarheid van JACkLING
Onze medewerkers zijn niet de eerste de besten - en wij ook niet. JACkLING engineering startte als ingenieursbureau en als dochter van N-GeeYou. Het is sinds 2000, samen met zusterbedrijven Bowers en Hartd, een gezonde en groeiende onderneming. 

Dat komt niet uit de lucht vallen. Want bij JACkLING:

  • Leggen we alle afspraken schriftelijk vast. Wel zo handig: zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Zijn we VCU/ NEN 4400 gecertificeerd.
  • Doen we er alles aan om de veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers te garanderen.
  • Zijn we een sterke financiële partner. Met onze holding hebben al jarenlang de hoogst haalbare beoordeling ‘zeer goede kredietwaardigheid’ van Creditsafe.
  • Krijgen we van ruim 90% van onze medewerkers een 8, 9 of 10. En doen we er alles aan om die score nog hoger te krijgen.

JACkLING denkt vanuit de medewerker die bij jou de volgende uitdaging vindt. Dát maakt werken met JACkLING technisch gezien beter.

Interesse in werken met JACkLING? We schudden je graag de hand.