Blij van techniek. Trots op jou.

De mooiste projecten en opdrachten in de metaal, machinebouw, elektrotechniek en installatietechniek. Precies zoals ze bij je passen. 

Je wilt het beste werk in de techniek. Werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert. Waarin anderen je voorbeeld volgen. Werk dat zo goed bij je past, dat het aanvoelt als een hobby.

Welkom bij JACkLING. Hier zit je goed.

Want bij JACkLING zijn we ambitieus. We zijn pas tevreden als je ons beoordeelt met een 9 of hoger. Of je nou werkt in de elektrotechniek, installatatietechniek, metaal of de machinebouw: wij zijn de werkgever die je wilt hebben.

Bij ons draait alles om jou. Dat is geen loze belofte, dat maken we waar:

Het perfecte werk
We bieden de mooiste projecten en uitdagingen in de techniek. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. We toetsen alle aspecten en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. En daarna? Dan gooien we het werk niet zomaar over de schutting. We kijken samen welk werk het best bij je past en hoé het werk het best bij je past. Je hebt en houdt altijd inspraak in je werkzaamheden.

Een plan voor de toekomst
Je baan is slechts het begin. Met ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan helpen we je verder in je carrière, op basis van jouw wensen en voorkeuren. Je krijgt een eigen contactpersoon die je begeleidt en adviseert. Iemand die je helpt met nieuwe kennis en vaardigheden, en waarbij je altijd terecht kunt met vragen.

Zo veranderen we met je mee, welke stap je ook wilt zetten. Van kantoor tot fabriek, van projectbasis tot parttime, van leeftijd tot levensstijl. Zelfs als je besluit zzp'er te worden, blijven we graag met je meedenken. Zo zijn we.

We verbeteren voortdurend: ontmoet OPA JACkLING
Hoe maken we het werk nóg beter voor je? Het is tijd om je voor te stellen aan OPA JACkLING. Letterlijk: een opa. Een steun- en toeverlaat, een ervaren rots in de branding die contact met je opneemt en vraagt hoe het werk nog net iets leuker kan. Hij vraagt wat we als JACkLING moeten doen om het werk nog net iets prettiger en makkelijker voor je te maken. Opa maakt maandelijks een top drie van de wensen van onze medewerkers - en dan gaan we met hem om tafel en verbeteren we onszelf op die punten. Zo verbeteren we ons dus op 3 x 12 = 36 punten per jaar. Voor jou.

Enorme tevredenheid
De combinatie van het mooiste werk in de techniek, onze aandacht voor je toekomst en een luisterende oor naar wat nog beter kan, bezorgt ons een hoge waardering van onze technici.

Ruim 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een 8, 9 of 10. Reken maar dat we daar trots op zijn. En dat we alles op alles zetten om voor de 100 procent te gaan.

We hebben voor jou een onwijs mooie baan, zoals:

  • Je beschikt over technische specialisatie op mbo- of hbo-niveau op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, metaal en machinebouw
  • Je houdt van technische uitdagingen
  • Je kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan

Interesse in werken bij JACkLING? We ontmoeten je graag.

Bekijk alle vacatures    Doe een open sollicitatie    Neem contact met ons op