Detacheringsbureau elektrotechniek Rotterdam

JACkLING is een detacheringsbureau voor elektrotechniek in Rotterdam. Wij voorzien organisaties van de juiste gespecialiseerde technici voor een langere termijn of op projectbasis. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, waarbij we veel aandacht besteden aan onze medewerkers. Hierdoor garanderen we een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening, wat natuurlijk interessant is voor het groeiende bedrijfsleven in Rotterdam, waar veel vraag is naar technisch specialisten.

Elektrotechniek is één van de vakgebieden waar JACkLING in gespecialiseerd is. Wij zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op dit marktgebied en de eisen die er aan de mensen die werkzaam zijn in de elektrotechniek gesteld worden. Deze uitstekende kennis komt voort uit de lange ervaring die we hebben opgedaan in dit vakgebied. JACkLING is immers van oorsprong een ingenieursbureau. We weten dus precies wat de vereisten zijn voor een succesvolle inzet van techneuten bij projectmatig werk.

Wat maakt een detacheringsbureau elektrotechniek in Rotterdam succesvol?

De sleutel voor het succes van een detacheringsbureau in elektrotechniek zijn de medewerkers. Zij zorgen voor de kwaliteit van de werkzaamheden. Daarom besteden wij veel aandacht aan onze medewerkers. Wij doen er alles aan om onze medewerkers op een passende manier te begeleiden in hun carrière.

Dit doen we niet alleen door de perfect passende opdracht voor onze medewerkers te selecteren, maar ook door hen te begeleiden in het realiseren van hun toekomstbeeld. We schrijven een persoonlijk ontwikkelplan, luisteren naar de wensen van onze medewerkers en denken mee over hun mogelijkheden. Hierdoor kunnen we altijd een juiste match tussen onze werknemers en onze opdrachtgevers garanderen. Daar plukken beide partijen overduidelijk de vruchten van.

Er zijn drie aspecten die een belangrijke rol spelen bij het vormen van de juiste match:

  • De inhoud van de vacatures;
  • Het profiel van de kandidaat;
  • Een passende bedrijfscultuur.

JACkLING als technisch detacheringsbureau in Rotterdam

Het is voor zowel de techneuten als de opdrachtgevers in Rotterdam interessant om te kiezen voor JACkLING als technisch detacheringsbureau. Door onze goede samenwerking met hogere scholen en kwalitatieve technische opleiders bieden we volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. Dit is zeker in een groeigebied als Rotterdam interessant.

Deze werkwijze wordt zeer gewaardeerd door onze medewerkers. Daarnaast zien we een duidelijk stijgende lijn in de hoeveelheid opdrachten die we krijgen van bedrijven in en om Rotterdam. We zijn dan ook een gezonde onderneming. Dit is niet alleen van toepassing voor detacheringsbureau elektrotechniek JACkLING, maar ook voor ons zusterbedrijf Bowers.

Het denken vanuit de medewerker is een belangrijk proces in onze bedrijfsvoering. Dit maakt ons sterk in projectmatig werk, waardoor JACkLING zowel voor opdrachtgevers in Rotterdam als voor werknemers een uitstekende optie is om mee samen te werken bij opdrachten in de elektrotechniek. Dus bent u op zoek naar een detacheringsbureau elektrotechniek? Neem contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.