Elektrotechniek vol afwisseling en uitdaging

Laten we met de deur in huis vallen: we weten dat er héél veel bedrijven zijn met elektrotechniek jobs. En dat dat heus ook leuke bedrijven zijn met elektrotechniek vacatures. Dus waarom zou je voor JACkLING kiezen?

Goede vraag! Daar geven we graag antwoord op. Om te beginnen hebben we altijd plek voor talent. Behoor jij tot de besten in je vak? Dan máken we plek voor jou, ook als we op dit moment eigenlijk even geen vacature voor je hebben. We willen talent niet alleen binnenhalen, maar ook behouden. Daarom hebben we altijd de intentie om jou een vast contract te bieden.

Maar talent behouden vraagt om meer dan een vast contract. Het vraagt erom samen vooruit te denken. Waar zie jij jezelf in de toekomst en hoe kunnen wij daar aan bijdragen? Samen met jou zetten we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op. Zodat jij klaar bent voor jouw volgende stap. Ongeacht of dat een volgende elektrotechniek vacature, of misschien wel iets héél anders is. We veranderen met je mee, welke stap je ook wilt zetten. Van kantoor tot fabriek, van leeftijd tot levensstijl. Zelfs als je besluit zzp’er te worden, denken we graag met je mee.

Overtuigd? Dan hebben we ook voor jou de mooiste elektrotechniek jobs!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 43