Elektrotechniek vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar elektrotechniek vacatures? Klik dan op de button en bekijk onze elektrotechniek vacatures!

Wat is elektrotechniek?

Elektrotechniek is de bestudering en de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Door innovaties en ontwikkelingen speelt elektrotechniek een belangrijke rol in onze moderne samenleving.

In woningen, kantoren, bedrijfshallen en andere gebouwen zijn volop apparaten en lichtelementen die aangesloten zijn op een elektrisch netwerk. Denk alleen al aan dagelijkse gebruiksapparaten als lampen, verkeerslichten en generatoren.

Een groot deel van de systemen waar we afhankelijk van zijn, bestonden niet zonder elektrotechniek. Daarom is het belangrijk dat er goed geschoolde en getrainde elektrotechnici zijn om deze systemen te ontwerpen, onderhouden en te repareren. En te zorgen dat storingen en problemen tijdig opgespoord en opgelost worden.

Omdat we steeds afhankelijker worden van elektrotechnische systemen en deze systemen steeds complexer en kwetsbaarder worden, is de baangarantie in deze sector hoog.

Is elektrotechniek een veelzijdig vakgebied?

Er is volop vraag naar elektrotechnici, die zowel breed georiënteerd als gespecialiseerd zijn. Zo zijn er specialisten die zich toeleggen op het ontwerp van nieuwe systemen, technici die zich richten op domotica, veiligheidssystemen, luchtfiltering en verkeerssystemen.

Er zal altijd vraag zijn naar specialisten, dankzij nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk kan de behoefte aan vaklui teruglopen in tijden van crisis, maar over het algemeen is de elektrotechniek een stabiele sector. Ook kun je aan de slag in de elektrotechniek op verschillende ervarings- en kennisniveaus. Je kunt in deze sector instromen met verschillende diploma’s en omdat er ook brede, algemene functies bestaan is het ook goed mogelijk dat je met weinig ervaring toch aan de bak komt. Lees hier meer over elektrotechniek opleidingen.

Omdat er steeds geïnnoveerd wordt, komen er ook steeds nieuwe functies en werkvelden bij. De elektrotechnisch professional moet continu zorgen dat hij of zij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het is daarom belangrijk dat je je als specialist blijft ontwikkelen en ervoor zorgt dat je relevante cursussen en certificaten volgt.

Banenperspectief

Zoals gezegd is de baangarantie in deze sector hoog. Dit omdat we afhankelijk zijn van elektrotechnische systemen en installaties. Banen zijn er op verschillende niveaus en de branche blijft volop in ontwikkeling. Zo kan je aan de slag als servicemonteur, elektromonteur, maar ook als tekenaarprojecteleider of werkvoorbereider. Lees hieronder meer over onze elektrotechniek vacatures.

Elektrotechniek vacatures

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee. Bijvoorbeeld met onze talentontwikkeling. Welke stap je ook wil zetten, binnen de elektrotechniek of daarbuiten.

Elektrotechniek vacatures Amsterdam / Noord-Holland

Bij JACkLING zijn we geregeld in regio Amsterdam of verder in Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld in regio Alkmaar op zoek naar servicemonteurs en elektrotomonteurs in de elektrotechniek. We hebben in deze plaasten uitdagende vacatures bij toonaangevende klanten. Lijkt dit je wat? Neem contact op met onze vestiging in Nieuw-Vennep, te bereiken op: 0252 62 66 15.

Elektrotechniek vacatures rotterdam / Zuid-Holland

In regio Rotterdam, maar ook in regio Den Haag en Leiden (Zuid-Holland) zijn we op zoek naar elektromonteurs, werkvoorbereiders, tekenaars en servicemonteurs in de elektrotechniek. We hebben verschillende vacatures in deze plaatsen open staan. Wil je hier meer over weten? Bel dan naar: 010 - 51 47 311. We komen graag met je in contact!

Elektrotechniek vacatures Utrecht

Ben jij een tekenaar of werkvoorbereider in de elektrotechniek of een monteur die graag sleutelt aan elektrotechnische installaties? Goed nieuws als je in regio Utrecht woonachtig bent, we werken hier op aansprekende projecten binnen de elektrotechniek en zoeken nog collega's. Wil je meer weten over onze projecten? Bel dan naar 0318 252 700 en je krijgt direct een medewerker aan de lijn die alles over onze elektrotechniek projecten kan vertellen.

Elektrotechniek vacature overzicht

Hieronder vind je een overzicht van onze elektrotechniek vacatures. Staat je vacature er niet bij, maar lijkt het je toch leuk om voor JACkLING binnen de elektrotechniek te werken? Stuur dan een open sollicitatie. Je krijgt binnen een paar dagen reactie van ons.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 77

Contact

Om dit formulier zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn slechts een beperkt aantal velden verplicht. Uiteraard is het wel zo dat hoe meer je invult, des te beter wij jouw reactie in behandeling kunnen nemen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.