Urenportals: Klant | Medewerker
Elektrotechniek vacatures

Vacatures elektrotechniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Elektromonteur service en onderhoud Renswoude

Als elektromonteur onderhoud en service bij JACkLING ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen. Je werkt nauw samen met andere elektromonteurs en technici om ervoor te zorgen dat onze apparatuur en systemen goed werken en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Een typische dag als elektromonteur onderhoud en reparatie bij ons bedrijf omvat: Het controleren en testen van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen om te zorgen dat ze goed functioneren Het repareren of vervangen van onderdelen van defecte apparatuur of systemen Het uitvoeren van preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen Het bijhouden van rapporten en documentatie over de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd Het adviseren van klanten over de beste manieren om hun elektrische systemen te onderhouden en te verbeteren

Lees meer
Renswoude
€2.300,00 – €2.900,00
Fulltime

Zelfstandige Elektromonteur Alkmaar

Als elektromonteur gericht op projecten binnen ziekenhuizen, het betreft verschillende grote en kleine interne projecten. Het is van belang dat je rekening houd met het feit dat het ziekenhuis volledig in bedrijf is dus schoon en netjes werken is van groot belang. Je werkt zelfstandig vanaf tekening en weet hoe je moet werken aan onderdelen die onder spanning staan. Je werkt veilig en volgens de norm. Ook werk je nauwkeurig aan het afmonteren van wandcontactdozen en schakelaars. Jij zorgt dat het werkt! Wil jij snel aan de slag? Bel me dan op of solliciteer direct!

Lees meer
Alkmaar
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Nieuw-Vennep

Als (junior) werkvoorbereider ben jij oplossingsgericht. Je gaat werken aan uitdagende projecten in de utiliteit en woningbouw. Een succesvol project begint bij een goede voorbereiding. Daarom ben ik op zoek naar een gemotiveerde techneut met elektrotechnische achtergrond die ons als werkvoorbereider wilt versterken. In jouw functie als werkvoorbereider heb je veel verantwoordelijkheid. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van projecten. Het project begin jij met het inwinnen van projectinformatie, zodat jij een goede planning kan opmaken voor het inkopen van materiaal en de monteurs. Deze planning bewaak je en je stuurt monteurs en leveranciers aan. Daarnaast voer je het overleg met de projectmanager. Samen met de projectmanager maak je calculaties en zorg je voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen. Je komt in een jong team van werkvoorbereiders, projectleiders en monteurs te werken. We vinden ontwikkeling belangrijk. Of je nou een starter of ervaren werkvoorbereider bent, we helpen je graag bij het ontwikkelen en doorgroeien. Past deze functie bij jou en ben je enthousiast? Solliciteer dan direct!

Lees meer
Nieuw-Vennep
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime

Elektromonteur Industriële Automatisering Arnhem

Als elektromonteur industriële automatisering bij JACkLING ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines in de industrie. Je werkt nauw samen met collega elektromonteurs, engineers en operators om ervoor te zorgen dat onze systemen en machines optimaal functioneren. Een typische dag als elektromonteur industriële automatisering bij ons bedrijf omvat: – Het installeren en programmeren van elektrische systemen en machines, zoals PLC’s, HMI’s en frequentieregelaars – Het onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines om de uptime te maximaliseren – Het analyseren van problemen in de machines en systemen en het oplossen van deze problemen – Het adviseren van klanten Waar nodig krijg je cursussen en trainingen en zorgen we ervoor dat jij je als collega bij JACkLING gewaardeerd voelt. Ook zin om bij team JACkLING te horen? Solliciteer direct of bel eerst met Maarten (06-2565536)

Lees meer
Arnhem
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur elektrotechnische installaties – Alkmaar

Omdat wij aan het groeien zijn en onze orderportefeuille voor de komende jaren al goed gevuld is zoeken wij twee humorvolle en vakkundige monteurs sterkstroominstallaties. Je werkzaamheden zijn afwisselend en gebeuren bij mooie klanten van ons. Je gaat als monteur je onder andere bezig houden met het installeren van elektrotechnische installaties. Je bent in teamverband werkzaam en medeverantwoordelijk voor de aanleg van elektrotechnische systemen in utiliteits- als (luxe) woningbouw en industrie. Wij vinden kwaliteit en veiligheid ontzettend belangrijk dus onze monteur heeft goed gereedschap en werkt volgens voorschriften. Dit is voor ons logisch, wij zijn zuinig op jou ! Wat ga je doen: – Het aanleggen, in bedrijf stellen en onderhouden van elektrotechnische installaties. – Het plegen van service en onderhoud aan bestaande installaties. Heb je interesse of nog een paar vragen ? Neem gerust contact met mij op 06-19 01 35 70 Kom werken bij een financieel gezonde organisatie !

Lees meer
Alkmaar
€2.700,00 – €3.100,00
Fulltime

Elektromonteur Arnhem

Ben jij een elektromonteur die alles weet van elektronische beveiliging? Wil je een nieuwe stap maken, jezelf ontwikkelen en een goed salaris verdienen? Lees dan verder! Wil je werken in een jong team en veel zelfstandigheid krijgen? Lever jij kwaliteit in je werk en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan ga jij je thuis voelen binnen mijn team! Als monteur in de beveiliging techniek pleeg jij het onderhoud en ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van inbraak-, camera-, en overige beveiligingssystemen bij bedrijven en particulieren (VIP’s) in het hogere segment. Wil je weten met wie je als monteur elektronische beveiliging/installaties komt te werken? Ik vertel je graag meer. Voor vragen mag je me altijd bellen of appen op: 06 46 34 20 21.

Lees meer
Nijmegen
€2.600,00 – €3.500,00
Fulltime

AV / IT Crestron / Lutron programmer – Amsterdam

The highest standard is not enough ! Onze klanten hebben hoge eisen, maar dan ook echt hoog, omdat zij het kunnen betalen, maar vooral ook om dat het echte genieters zijn van het beste beeld en geluid wat er te verkrijgen is. Wil jij de gaafste en uitdagendste AV / It projecten programmeren en engineeren dan zoeken Alex, Erik en ik jou als toevoeging van ons team. Wij programmeren vooral in Crestron en ons team bestaat bij CCP en MCP gecertificeerde alleswillers. Naast Crestron werken wij met Lutron, SmartG4, Marantz e.d. Als de uitvraag komt, RFP, dan kijken wij naar de haalbaarheid en geloof me we persen alles eruit om het te maken. Mindblowing beeld en geluid gaat onze klanten tevreden stellen of dit nu is in één van hun woningen in binnen en buitenland of op een varend paleis, they steal the show that we have made. Wil je meer weten of gewoon wat vragen, let me know. 06-15294957

Lees meer
Amsterdam
€3.800,00 – €4.500,00
Fulltime

Elektrotechneut Aalsmeer

Hé techneut! Ben jij geïnteresseerd in de elektrotechniek en draag jij graag een steentje bij aan een duurzame inzet van energie? Lees dan snel even verder! Als elektromonteur is geen dag hetzelfde. Uiteraard kijken wij waar jouw voorkeur ligt en daar houden wij dan ook volledig rekening mee. Je bent bezig met werkzaamheden zoals: monteren, assembleren en het controleren van protocollen. Samen met je collega’s werk je dagelijks aan het monteren van verschillende accusystemen op locatie. Hier ga je bijvoorbeeld: kabels aanleggen en verbinden, cellen schakelen, besturingssystemen koppelen, kortom je doet alles aan de hand van elektrische schema’s. Het product dat jij ontwikkelt wordt op verschillende manieren toegepast, denk hierbij aan accu’s voor graafmachines, betonpompen of grasmaaiers. Enthousiast? Druk dan direct op de solliciteer button! Meer weten? Bel me eens op 06-31968527 en ik praat je graag bij over de mogelijkheden bij JACkLING Engineering!

Lees meer
Aalsmeer
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Service monteur beveiligingstechniek Amstelveen

Als servicemonteur beveiligingstechniek ben jij oplossingsgericht, klantvriendelijk en nieuwsgierig! Wegens groei in de beveiligingstechniek, kan ik een goede serviceprofessional gebruiken. Jij weet alles van het onderhouden van onder andere merken als Galaxy, ATS of Siemens. Jij gaat de storingen zoeken, vinden en oplossen bij de mensen thuis of in grote kantoorpanden in alle aanwezige beveiligingstechniek. Samen met de klant neem je de opdracht door en ga je aan de slag. Het onderhoudswerk is aan toegangspoorten, intercom en camerabeveiliging. Er wordt verwacht dat je zelfstandig te werk gaat, maar niet bang bent om te vragen aan je collega’s als je er niet uit komt. De ontwikkelingen in de beveiligingstechniek staan nooit stil. Jij vindt het leuk en uitdagend om hiervan op de hoogte te blijven. Hier help ik je ook graag mee!

Lees meer
Amstelveen
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime