Elektrotechniek vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar elektrotechniek vacatures? Lees dan eens wat wij jou te bieden hebben.

Elektrotechniek is de bestudering en de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Door innovaties en ontwikkelingen speelt elektrotechniek een belangrijke rol in onze moderne samenleving.

In woningen, kantoren, bedrijfshallen en andere gebouwen zijn volop apparaten en lichtelementen die aangesloten zijn op een elektrisch netwerk. Denk alleen al aan dagelijkse gebruiksapparaten als lampen, verkeerslichten en generatoren.

Een groot deel van de systemen waar we afhankelijk van zijn geworden zouden niet kunnen bestaan zonder elektrotechniek. Daarom is het belangrijk dat er goed geschoolde en getrainde elektrotechnici zijn om deze systemen te ontwerpen, onderhouden en te repareren. En te zorgen dat storingen en problemen tijdig opgespoord en opgelost worden.

Omdat we steeds afhankelijker worden van elektrotechnische systemen en deze systemen steeds complexer en kwetsbaarder worden, is de baangarantie in deze sector hoog.

Veelzijdig vakgebied

Er is volop vraag naar elektrotechnici, die zowel breed georiënteerd als gespecialiseerd zijn. Zo zijn er specialisten die zich toeleggen op het ontwerp van nieuwe systemen, technici die zich richten op domotica, veiligheidssystemen, luchtfiltering en verkeerssystemen.

Er zal altijd vraag zijn naar specialisten, dankzij nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk kan de behoefte aan vaklui teruglopen in tijden van crisis, maar over het algemeen is de elektrotechniek een stabiele sector. Ook kun je aan de slag in de elektrotechniek op verschillende ervarings- en kennisniveaus. Je kunt in deze sector instromen met verschillende diploma’s en omdat er ook brede, algemene functies bestaan is het ook goed mogelijk dat je met weinig ervaring toch aan de bak komt.

Omdat er steeds geïnnoveerd wordt, komen er ook steeds nieuwe functies en werkvelden bij De elektrotechnisch professional moet continu zorgen dat hij of zij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het is daarom belangrijk dat je je als specialist blijft ontwikkelen en ervoor zorgt dat je relevante cursussen en certificaten volgt.

Waarom JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Bijvoorbeeld met onze Talentontwikkeling. Welke stap je ook wil zetten, binnen de elektrotechniek of daarbuiten: wij zoeken altijd de beste vacature voor jou! 

Kijk hier voor onze vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 43