Machinebouw & metaalbewerking vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar vacatures in de machinbouw en of naar vacatures in de metaalbewerking? Klik dan op de button!

De wereld om ons heen verandert continu. En de machinebouw en metaalbouw verandert mee. Omdat er zoveel toepassingen zijn, is er altijd vraag naar vernieuwing en innovatie binnen de machinebouw en metaal. Deze sectoren zijn breed en veelzijdig en richten zich op machines voor bedrijven en particulieren. 

Een groot aantal machinefabrikanten behoren tot de zware industrie, maar er zijn ook genoeg bedrijven te vinden binnen de lichtere industrie. In de machinebouw worden machines gemaakt voor bijvoorbeeld de industrie, defensie, complexe installaties voor verkeersveiligheid en de zuivelindustrie.

Maar binnen deze industrie worden ook oplossingen gemaakt voor de landbouw, bouwsector en offshore-toepassingen. Dit zijn machines binnen de zware industrie waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid, stabiliteit en kwaliteit. Dit komt omdat dit vaak installaties zijn die bij storingen en defecten gevaarlijk kunnen zijn voor de veiligheid van mens en dier (zoals gas- en elektriciteit installaties).

Belangrijke sector: de machinebouw

De machinebouw en metaalbewerking industrie zijn van groot belang binnen de moderne maatschappij, omdat veel dagelijkse bezigheden afhankelijk zijn van goed functionerende machines. Als een machine hapert kan dit grote schade toebrengen aan mens, natuur en de economie. Om te zorgen dat dit alles in goede banen wordt geleid, is er veel vraag naar gespecialiseerde krachten binnen de machinebouw en metaal. Deze professionals moeten ervoor zorgen dat de juiste materialen gebruikt worden, de machines goed in elkaar gezet worden en dat deze machines naar behoren werken binnen de veiligheidseisen.

Omdat machines een grote investering zijn voor bedrijven en organisaties, is het belangrijk dat deze goed onderhouden worden. Het is belangrijk dat machines gemaakt worden van sterk en duurzaam materiaal en eenvoudig en efficiënt zijn in gebruik. Zo staan deze machines zo min mogelijk stil, wat bedrijven en organisaties anders natuurlijk veel geld kan kosten. Om de verliezen te beperken zijn specialisten die goed onderhoud kunnen plegen onmisbaar. Het onderhoud van de machines wordt gedaan door servicemonteurs, de technische dienst en onderhoudsmonteurs. We hebben voor deze functies verschillende vacatures staan:

  • Bekijk hier onze servicemonteur vacatures in de machinebouw.
  • Bekijk hier onze onderhoudsmonteur vacatures in de machinebouw.
  • Bekijk hier onze technische dienst vacatures in de de machinebouw.

Niet alleen voor onderhoud hebben we vacatures, maar ook voor de rekenaars in de machinebouw. Bekijk hier onze constructeur vacatures.

Toekomst van de machinebouw en metaalbewerking

De samenleving is afhankelijk van machines én deze afhankelijkheid blijft groeien, daarom is de toekomst van de machinebouw en metaal gegarandeerd. Wil je werken in de techniek? Er komt waarschijnlijk steeds meer vraag naar specialisten en machines worden steeds complexer. Innovatie is een belangrijk onderdeel van de machinebouw en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De machinebouw en metaalbouw kunnen, dankzij efficiënte en duurzame machines en installaties, zorgen voor een flinke kostenbesparing voor bedrijven en organisaties: reden dus om te blijven innoveren en investeren in deze veelzijdige industrie! Met innovatie kom je al snel in raking wanneer je kijkt naar onze machinebouw vacatures of metaalbewerking vacatures.

Waarom machinebouw- en metaalbewerking vacatures bij JACkLING?

Bij ons draait het om jou! En dat maken we elke dag waar! Meer dan 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een cijfer hoger dan een 8. Geen loze beloftes en wanneer jij verandert, veranderen wij met je mee! Je eigen ontwikkeling kan je vormgeven dankzij ons Plan voor Talentontwikkeling. Welke stap je ook wil zetten, van kantoor tot fabriek, in loondienst of als zzp'er! Bekijk dan ook snel onze vacatures machinebouw of metaalbewerking vacatures (o.a. lasser, draaier en CNC Frezer vacatures)

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 35

Contact

Om dit formulier zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn slechts een beperkt aantal velden verplicht. Uiteraard is het wel zo dat hoe meer je invult, des te beter wij jouw reactie in behandeling kunnen nemen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.