Vacatures machinebouw en metaal

“Hoe werkt iets? Hoe kan het beter? Moet het sneller, stiller of sterker?” Als werktuigbouwkundige stel je jezelf de hele dag door vragen. Maar ben je ook zo kritisch als het om vacatures in de machinebouw en metaal gaat?

Zo kritisch zijn wij in elk geval wel. Bij JACkLING geloven we dat werk méér is dan een baan. Het draait bij ons om jou en dat is geen loze belofte. We screenen de opdrachtgever, je veiligheid en het werk zelf. En we kijken met jou naar de toekomst: wil jij in de toekomst opnieuw op zoek naar nieuwe vacatures in de machinebouw en metaal? Wil jij je specialiseren? Of wil je misschien wel als zzp’er aan de slag? We stellen samen een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op om je daarbij te helpen. Dat deze aanpak werkt bewijzen onze medewerkers van wie meer dan 90 procent ons beoordeeld met 8, 9 of 10.

Wij hebben altijd plek voor talent. Ook als we op dat moment eigenlijk even geen vacatures in de machinebouw en metaal hebben. Ben jij goed in je vak? Dan máken we plek. En natuurlijk willen we zulk talent ook behouden, daarom hebben we altijd de intentie voor een vast contract.

Zoek je werk dat zo goed bij je past, dat het aanvoelt als een hobby? Dan hebben wij de beste vacatures in de machinebouw en metaal voor je!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 16