Elektromonteur Alkmaar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar

Over de functie

Ben jij een zelfstandig elektromonteur met een hands-on mentaliteit? Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe baan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb leuke en gezellige nieuwe collega's voor je!

Jij als elektromonteur kent het werk als geen ander. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het aanleggen van elektrotechnische installaties, verlichting, data-, ict-, brandmeld-, ontruimings-, video- en intercominstallaties. Deze werkzaamheden voer je uit bij zowel woningbouw- alsmede utiliteitsprojecten. Kortom, je krijgt jouw tekening in je handen, praat kort met de klant en gaat aan de slag met jouw project. Verder ben jij een meedenkende en verantwoordelijke vakmens. Jouw werk lever je pas op zodra de klant tevreden is.

Functie eisen

- Minimaal een MBO diploma richting elektrotechniek of je volgt momenteel de opleiding
- Rijbewijs B
- VCA-Basis of bereid dit te behalen
- Hands-on mentaliteit
- Verantwoordelijk en probleemoplossend

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Leuke bedrijfsuitjes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via